

Palmer Secondary Graduation Literacy Assessment – Grade 12 Alternate Schedule Tuesday, October 29 – Thursday October 31

Bell Schedule

The October Grad Assessments will run over three days, each day with an extended PLT, including Tuesday. If you are not scheduled to write the GLA 12, sign up for PLT.

01440	0.00.11.00	
GLA 12	8:30-11:30	3 hours
PLT 1	8:30-9:50	80 minutes
PLT 2	9:55-11:15	80 minutes
Break	11:15-11:30	15 minutes
Block A	11:30-12:05	35 minutes
Block B	12:10-12:45	35 minutes
Lunch	12:45-1:30	45 minutes
Block C	1:35-2:15	40 minutes
Block D	2:20-3:00	40 minutes

Grad Assessment Instructions

- Arrive early assessments start promptly at 8:30.
- Bring your student photo ID, PEN personal education number, water bottle.
- All phones and devices must be turned OFF and kept in your bag/backpack. Bags & backpacks will be kept at the front of the classroom.

Students must check their assessment date and room location on the posted schedules at the front of the school, near the main office.