Amril Oth to Amril 10th 2021					
April 8 th to April 12 th 2024					
Monday Apr 8 th	Tuesday Apr 9 th	Wednesday Apr 10 th		Thursday Apr 11 th	Friday Apr 12 th
ABCD	ABCD Collaboration Day ALT Bell Schedule Classes start at 9:30am PAC Meeting – 7:00pm	PLT Please visit this <u>link</u> for sign up information. ABCD		PLT Please visit this <u>link</u> for sign up information. ABCD	ABCD
PAC Meeting – April 9th Reminder to all parents and guardians that we are holding a PAC Meeting this Tuesday, April 9th at 7pm. All parents and guardians are welcome to attend this meeting! Understand for the second se			Apr 16-18 Apr 29-May May 1 May 3 May 7 May 8 May 14 May 14 <u>Dry Grad F</u>	Online Scholarship Applications Close May 3 Incentive Camp Strathcona Student Voice Forum Semester 2 Mid-Term Learning Updates Published Collaboration Day – PLT Bell Schedule Evacuation Drill #9 – 11:05am School Wide Conference Day #4 (Blocks C&D)	
opportunity to study/work in the lounge and library. Classes will start at 9:30am on Tuesday, April 9 th . In addition to this date, our future Collaboration dates are: May 7, and June 4			7pm in the school lounge. We encourage all parents and guardians to attend an important meeting being hosted by the Dry Grad Committee discussing the upcoming Dry Grad Event.		
Graduation Numeracy Assessment Grades 10 (April 16-18) The GRADUATION NUMERACY ASSESSMENT 10 (GLA 10) will be held at Palmer Secondary School between Tuesday, April 16 th to Thursday, April 18 th , beginning promptly at 8:30am. All current Grade 10 students (and any grade 11-12 students who have not written the GLA 10) are registered to write the GLA 10. The provincial assessment will be administered in rooms 114, 116 and 141. Student room assignments will be posted by the office windows on Monday.			Summer 2024 Learning Please see our website regarding upcoming summer school options for both Continuing Education and Richmond Virtual School.		
Please note: The Grad Assessments will run over 3 days, each with an extended PLT, including Tuesday. If you are not scheduled to write the GNA 10, sign up for PLT.			Personal Learning Time - Wednesday and Thursday		
Alternate Bell Schedule – April 16-18 (Graduation Assessments) GNA 10 8:30-11:30 3 hours PLT 1 8:30-9:50 80 minutes PLT 2 9:55-11:15 80 minutes Break 11:15-11:30 15 minutes Block A 11:30-12:05 35 minutes Block B 12:10-12:45 35 minutes Block C 1:35-21:15 40 minutes Block C 2:20-3:00 40 minutes			Please ensure that students sign up for extra assistance. Sign up <u>HERE</u> ! During PLT time, the school is open to all students, and teachers are onsite. Students will have access to teachers and departments, and a place/space to engage in their learning individually or collaboratively Please visit our <u>website</u> for further details and information regarding signing up! <u>PLT / Collaboration Bell Schedule</u> 8:30-9:25 PLT 9:30-10:35 Block A		
Safer Schools Together – erase Family Sessions Safer Schools Together has new dates for			bell sche	10:40-11:45 Bloc	k B ition Break k C ch
erase Family Sessions. These online sessions focus on social media awareness and online safety and take place in the evenings from 6:30 to 7:30 pm on April 10, and April 16. All parents, caregivers, and students (ages 10 and up) are welcome to attend. Here is the link for these online sessions - https://pages.saferschoolstogether.com/erase -family-session			We acknowledge and thank the First Peoples of the haridjaminiam (hun-ki-meen-um) language group on whose traditional and unceded territories we teach, learn and live RC Palmer Secondary School – 8160 St. Albans Road, Richmond BC V6Y 2K9 Phone: 604-668-6288 Email – <u>palmer@sd38.bc.ca</u> Website – <u>palmer.sd38.bc.ca</u>		

